Om Kennelyake

Min intresse for hunde har jeg haft med hjemme fra min Bedstefar og Mormor. De havde mange hunde der hjemme, det var ikke altid de hunde der havde haft et godt liv de modtog. Det var både fine rasce hunde og blandinger de fik. De fant altid et hjem hvor hund og hundeejer passede samme. Kunne der ikke findes et nyt hjem blev de ved min Bedstefar.

Da jeg selv havde mulighed for at havde min egen hund, faldt det på en blandings hund og en hvid pudel hund, som gik sammen med mine børn. Derefter fik jeg min første Scant Bernerthan som var en stor dreng, ham havde vi i 8 år. Så kom der en Houski. Bernhart og en blandet Jagt hund ind i familien, alle tre var hanner. De gik sammen med børnene og var med på Camping. Bernharten måtte vi sige farvel til, da den havde Dårlig hjerte, lige så med blanding. Der kom en lille ny ind i hjemmet for 30 år siden, det var en lille Rottweiler tæve. Efterfølgende kom den første Rottweiler han med tavle ind familien, som vi måtte sige farvel til da den va ca 10,5 måner, hvor den knække sammen af HD. Vi ledte efter en ny Rottweiler, var rundt mange steder og se på hvalpe. Vi var blevet klogere, så det skulle være en med tavlen ren for HD. Den fandt vi oppe hos Kennel Viendelsbo, hvor jeg fik Yake. Yake blev mor til mine først to kuld Rottweiler hvalpe. Et halv år sener fik Ulla hvalpe igen, så jeg bestilte en Rottweiler tæve som kom til at hedde Zindi. Hun er stammor til mine hunde i dag. Mine børnebørn er opvokset med mine Rottweiler.

Jeg fik mit Kennelmærke den 13. maj 1993 og har opdrættet flere kuld. Er nu kommet til mit T Kuld 2020. Jeg har aldrig ville være den store opdrætter med mange kuld hver år. Det er vigtigt for mig at jeg kun bruger hunde med HD A- eller HD B. AD skal også være så lav som mugligt, max AD 1 da både HD og AD er arvelig. Rottweilere har fyldt de siste 30 år, også mine børn og børnebørn er opvokset med dem. Ulla Mogsen forslog at jeg søgte om at få kennelmærke, og det har jeg haft lige siden.